Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia

by admin 2
0 comentariu 973 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Procurorii au emis un mandat de reținere pentru Loredana Atănăsoaie, considerată principală suspectă în cazul crimei din Mangalia.

Tânăra este acum investigată pentru evenimentele îngrozitoare care au avut loc în localitate, unde trupul unei adolescente în vârstă de doar 18 ani, pe nume Alina, a fost descoperit într-o situație deosebit de tulburătoare, sub o bancă.

Un scenariu îngrijorător a ieșit la iveală în legătură cu această crimă. Conform informațiilor obținute, Alina ar fi căzut victimă chiar în mâinile celei pe care o considera cea mai apropiată prietenă, Loredana.

La scurt timp după dezvăluirea descoperirii tragice, forțele de ordine au analizat atent imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Mangalia și au reconstruit parcursul presupus al presupusei criminale. Se pare că după săvârșirea faptei, Loredana ar fi introdus corpul victimei într-un troler, ulterior chemând un taxi și indicând ca destinație un parc din Mangalia.

Taximetristul, fără a avea cunoștință despre conținutul sinistru al bagajului, a asistat la descărcarea acestuia din portbagaj. După ce a tras trolerul conținând trupul neînsuflețit prin parc, presupusa criminală l-a abandonat sub o bancă.

Loredana Criminala

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00