Marcel Ciolacu anunță verificări riguroase în magazine pentru a vedea dacă se respectă legea

de admin 2
0 comentariu 60 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Marcel Ciolacu a anunțat că instituțiile de control vor efectua verificări riguroase în magazine pentru a se asigura că ordonanța de urgență referitoare la restricționarea adaosurilor comerciale la produsele de bază este implementată în mod corespunzător.

“Protejarea puterii de cumpărare a românilor cu venituri modeste și medii, care resimt cel mai mult efectele inflației, a fost obiectivul nostru principal încă de la preluarea guvernării. De aceea, m-am bucurat să observ că ordonanța de urgență privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază își face simțită deja influența. Mi-am dorit să constat personal cum se aplică această măsură și astăzi am vizitat un magazin Profi din Sectorul 4. Am observat cele mai semnificative scăderi de preț la cartofii noi, urmați de pâine, telemea, făină și mălai”, a postat Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Prim-ministrul a subliniat faptul că autoritățile vor desfășura inspecții detaliate pentru a se asigura că ordonanța menționată este respectată în mod corespunzător.

“Vreau să transmit tuturor concetățenilor noștri că în perioada următoare, toate instituțiile responsabile cu monitorizarea și controlul vor efectua verificări în toate magazinele pentru a asigura aplicarea corectă a acestei măsuri, astfel încât prețul coșului zilnic de produse pentru fiecare cetățean să fie redus”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00