Răsturnare de situație! Victima, defapt, îi acoperea infidelitățile criminalei!

de admin 2
0 comentariu 421 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Tânăra de 18 ani acuzată de omorul prietenei sale într-un hotel din Saturn a fost prezentată în fața instanței, unde a fost solicitată măsura arestului preventiv. Subliniem că aceasta a fost reținută de către procurori încă de ieri seară.

Suspecta a recunoscut săvârșirea faptei și a oferit detalii relevante în legătură cu tragicul incident. Ancheta dezvăluie noi informații semnificative. În ciuda declarațiilor inițiale ale tinerei, care sugerau că și-a ucis prietena din cauza oboselii de a ascunde minciunile și infidelitățile acesteia, situația este cu totul diferită. Se pare că victima ar fi fost cea care acoperea infidelitățile suspectei și că a fost ucisă după ce a refuzat să mai continue această acțiune.

Pe 6 august, un pescar din Mangalia a descoperit cadavrul unei fete fără suflare sub o bancă dintr-un parc local. Inițial, se credea că victima era minoră, în jur de 12 ani, însă ulterior investigațiilor s-a stabilit că fata avea 18 ani și era originară din Vaslui. Detalii suplimentare au fost furnizate de un martor ocular al evenimentului macabru.

“Mergeam la pescuit, în întuneric, era în jur de 5:15 dimineața. Am găsit-o sub bancă, adunată într-un ghem. Inițial am crezut că este un câine, dar când am atins, am realizat că este o persoană. Nu mai respira și părea să aibă sub 15 ani. Era mutilată, chipul ei era greu de identificat. Am fost profund șocat. Cred că a fost adusă aici”, a declarat pescarul care a găsit cadavrul tinerei în dimineața zilei de duminică.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00