(Video) Loredana Criminala. De abia acum își dă seama de faptele comise?

by admin 2
0 comentariu 1.9K vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Tânăra de 18 ani acuzată de uciderea prietenei sale într-un hotel din Saturn a fost prezentată în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Menționăm că suspecta a fost reținută de către procurori încă de aseară.

Suspecta a intrat în sala de judecată în jurul orei 14:00, iar ședința a durat aproximativ jumătate de oră. La finalul audierii, comportamentul acesteia sugera că este abătută, semn că începe să își conștientizeze seriozitatea acuzațiilor.

Reamintim că suspecta și-a recunoscut vina în cazul crimei și a oferit informații detaliate cu privire la eveniment. Noi detalii tulburătoare au ieșit la iveală în urma anchetei. În ciuda declarațiilor inițiale ale tânărului care sugerau că și-a ucis prietena din cauza oboselii de a acoperi minciunile și infidelitățile acesteia, realitatea este complet opusă. Se pare că victima ar fi fost cea care acoperea infidelitățile suspectei și că a fost ucisă din cauza refuzului de a mai face acest lucru.

Mulțumim ziarului ReplicaOnline.ro că a pus la dispoziție imaginea Loredanei (imaginea acestui articol) și un scurt video:

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00