Dacă colegii se duceau cu câteva minute mai devreme, Alina ar fi rămas în viață!

de admin 2
0 comentariu 357 vizualizari 4 minute de citit
A+A-
Reset

Tânăra de 18 ani, Loredana Atănăsoaie, acuzată de uciderea prietenei sale de la copilărie, Alina Elena Ciobanu, a fost plasată în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia a fost emisă de către magistrații Tribunalului Constanța și poate fi contestată în instanța superioară.

În acest timp, familia Alinei se pregătește să îi aducă un ultim omagiu: „Cu inimă grea, în fața acestei situații incredibile, trebuie să anunț că sora mea, Alina Elena, va fi înmormântată în satul Buda, în ziua de joi! Invităm pe toți cei care doresc să o conducă pe ultimul drum să se alăture. Dumnezeu să o ierte!”, a fost mesajul transmis prin intermediul rețelelor de socializare de către fratele victimei, Ionuț.

În satul vasluian de unde provin cele două tinere venite pe litoral pentru a lucra, starea de tristețe este palpabilă. Cele două fete erau prietene din copilărie, de la grădiniță, familiile lor se cunoșteau și nimeni nu poate înțelege cum a fost posibil să se ajungă la o asemenea tragedie.

Mama victimei a relatat jurnaliștilor de la cotidianul vasluian Vremea Nouă că era conștientă de certurile dintre cele două fete.

„Ultima dată când am vorbit cu Alina a fost în ziua zilei mele de naștere, joi – 3 august, mi-a spus că vine acasă și o așteptam. Loredana a luat-o cu ea la Constanța. Alina mi-a dezvăluit că au avut un conflict o dată și că nu a mai lăsat-o să intre în cameră. Așa a dorit ea, pentru că Alina avea o relație cu patronul de acolo. Nu știu ce a trecut prin mintea ei pentru a face asta. Nu credeam că ar putea să facă un astfel de gest. Loredana părea a fi geloasă pe Alina, pentru că vorbea cu un băiat”, a mărturisit cu lacrimi în ochi mama îndurerată.

De asemenea, mama criminalei, Petronela, este afectată de durere și confuzie. Aceasta a menționat că certurile dintre fete nu erau ceva nou.

„Alina a fost chiar la mine acasă, au crescut împreună de când erau mici, nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo, nu îmi pot da seama de motivul pentru care s-a întâmplat asta. Sunt distrusă, nu mai pot! Se certau, dar apoi se împăcau, au stat chiar și în chirie împreună. Nu înțeleg, nu mai sunt în stare de nimic. Loredana nu era o persoană violentă, dimpotrivă, se înțelegea bine cu Alina, învățau împreună, erau colegi de bancă. Știu că au avut conflicte, s-au schimbat de la serviciu pentru a nu se mai întâlni, una lucra dimineața, cealaltă după-amiaza. Nu știu, nu mai pot face nimic. Săraca ei și, de asemenea, și noi, suntem devastate. Această fată a distrus două familii. Doamne!”, a spus femeia cu durere în suflet.

Ionel Sandu, un om de afaceri care o sprijinea financiar pe victimă pentru a-și finaliza studiile liceale, a oferit să ajute cu transportul corpului neînsuflețit de la Mangalia în localitatea de origine, iar ceremonia de înmormântare va avea loc joi, 10 august, în satul Buda.

Între timp, în Constanța, noi informații au ieșit la iveală despre noaptea crimei îngrozitoare. Doi colegi de serviciu ai tinerelor au auzit strigăte provenind din camera lor în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3 dimineața. Ei au decis să investigheze, dar atunci când au bătut la ușă, doar una dintre fete a răspuns că dorm.

„Am bătut la ușă și ni s-a spus că dorm. De fapt, a răspuns doar una dintre ele, am auzit doar o voce, așa că ne-am întors să ne culcăm. A fost liniște până dimineață”, a declarat unul dintre tineri.

Mai mult decât atât, a doua zi la serviciu, s-a observat absența Alinei în fața hotelului, așa cum era obiceiul ei în fiecare dimineață. Aproximativ la ora 11 dimineața, au aflat că tânăra fusese ucisă și că colega lor este principala suspectă.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00