Disensiuni în Coaliția de Guvernare pe fondul măsurilor fiscale: Atacuri și amenințări între liderii partidelor

de admin 2
0 comentariu 65 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Tensiunile se intensifică în Coaliția de Guvernare pe măsură ce adoptarea măsurilor fiscale se apropie. Declarațiile recente ale premierului Marcel Ciolacu despre posibila sa demisie în cazul în care liberalii nu sprijină măsurile menite să genereze mai multe venituri pentru bugetul de stat au generat un nou val de atacuri și amenințări reciproce între liderii celor două partide.

Mihai Tudose, euro-deputat PSD, răspunde acum acuzațiilor aduse de Rareș Bogdan, reprezentant PNL, și ironizează poziția liberalilor, solicitându-le soluții mai pertinente pentru criza economică cu care se confruntă România și adresându-le întrebări directe cu privire la teama lor de alegerile anticipate.

„Cine este cu adevărat în postura de a aduce soluții? Unde este viziunea coerentă?”, s-a întrebat Rareș Bogdan, reprezentant PNL.

Mihai Tudose le transmite liderilor PNL că… „Trebuie să recunoaștem că începând cu anul 2019, dreapta a guvernat pe cont propriu pentru o perioadă semnificativă de timp. Această perioadă a însemnat sute de miliarde de euro cheltuite. A fost perioada în care România a înregistrat cel mai înalt indice de mortalitate indirectă din cauza pandemiei de COVID-19, alături de cele mai mari creșteri ale prețurilor la energie. Nu este necesar să aducem în discuție închiderea piețelor în aer liber sau haosul din sistemul educațional. Acum, avem un moment crucial! Dacă soluțiile propuse de PSD nu sunt pe placul dumneavoastră, suntem deschiși să ascultăm alternativele oferite de PNL! Stimați aliați, situația este clară: fie găsiți o abordare constructivă și ne unim eforturile pentru a redresa țara… fie vom reveni la voința populară și vom vedea cum veți gestiona situația atunci când veți fi puși în situația să conduceți cu adevărat și să vă confruntați cu provocările reale!”

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00