Summer Well 2023: Muzică, artă și distracție pe Domeniul Știrbey

de admin 2
0 comentariu 23 vizualizari 7 minute de citit
A+A-
Reset

Verile pline de farmec prind viață la Festivalul Summer Well – o experiență captivantă ce îmbină muzica, arta, cultura și divertismentul într-un mod inegalabil. Aflată la cea de-a 12-a ediție, acest eveniment fascinant va avea loc între 11 și 13 august 2023, în pitorescul Domeniu Știrbey din Buftea.

Surprize

O serie de surprize îndrăznețe ne așteaptă, inclusiv faptul că lacul și domeniul au fost recent curățate și îngrijite, creând un peisaj de poveste. De asemenea, un nou pod peste lac adaugă un element distinctiv. Printre headlinerii așteptați cu nerăbdare, putem număra nume sonore precum Florence + The Machine, Röyksopp, Yungblud și Saint Levant.

Artiștii

Anul acesta, Summer Well revine cu 4 scene, fiecare vibrând cu propria energie distinctă. Scena Hidden Tracks by ING x Visa își dedică atenția artiștilor emergenți din România, aceia care au impresionat prin prestațiile lor scenice unice și personalitățile puternice. Nume notabile precum Rareș, Paulina, LVX Machina, Iova, Ana Coman și + SHE + (Corina Sucarov) vor avea ocazia să strălucească aici.

Scena Wiiings powered by Red Bull este destinată rapperilor și ritmurilor molipsitoare care ne încântă an de an. În lista de artiști nu puteam să trecem cu vederea nume precum 070 Shake, Ocean Wisdom, July Jones, Tommy Genesis și Ayrtn.

Una dintre surprizele ediției este prezența eclectică de genuri pe Main Stage, care este cu 50% mai mare decât anul precedent. Aici vom fi martorii unui spectru impresionant de sunete – de la indie-ul vibrant al lui Florence + The Machine și până la punk-ul curajos al lui Yungblud, și de la R&B-ul fermecător al lui Saint Levant la ritmurile electronice ale Röyksopp. În plus față de aceștia, pe scenă vor urca și artiști precum Tom Grennan, SG Lewis, Lime Cordiale, Temples, Yellow Days, Biig Piig, Baby Queen, Cassia, The Aces și Thus Love.

Și, desigur, după concerte live de excepție, seara nu poate decât să culmineze cu afterparty-uri pe măsură. Scena specială dedicată acestor momente va oferi ritmurile electronice live ale lui Kid Francescoli, Acid Arab și Totally Enormous Extinct Dinosaurs.

Accesul

În ceea ce privește accesul, festivalul va fi deschis în fiecare zi începând cu ora 14:00 (vineri) și 12:00 (sâmbătă și duminică) prin intrarea din strada Oltului. Pentru a evita aglomerația, se recomandă sosirea cu ceva timp înainte, în special în prima zi a festivalului. Procesul de acreditare pentru presă, parteneri și guestlist va avea loc între 08:00 și 20:00 în fiecare zi.

Summer Well App

Aplicația mobilă Summer Well, disponibilă în App Store și Google Play, conține toate informațiile necesare pe parcursul evenimentului: program, hartă, ofertă de mâncare și băutură, opțiuni de entertainment și chiar bilete achiziționate de pe summerwell.ro. Activează notificările pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în timpul festivalului.

Transport

Sunt disponibile patru modalități de a ajunge la festival: autobuz, tren, bicicletă și mașina personală.

Autobuz: Biletele pentru autobuz pot fi achiziționate de pe summerwell.ro sau la intrarea în autobuz și costă 22 de lei pentru o călătorie sau 44 de lei pentru dus-întors. Autobuzele vor pleca din București, stația Clăbucet (zona Piața Chibrit), începând cu ora 13:00 (vineri) și 12:00 (sâmbătă și duminică). Autobuzele vor circula la intervale de 10-20 de minute.

Tren: Plecând din Gara de Nord, poți opta pentru un bilet pe ruta București – Buftea. De la gara din Buftea, distanța până la festival poate fi parcursă în aproximativ 20 de minute pe jos.

Bicicleta: Dacă alegi să vii cu bicicleta, vei beneficia de o parcare specială la intrarea în festival.

Mașina personală: Nu există parcare dedicată pentru public, de aceea se recomandă evitarea mașinilor personale. Rute alternative recomandate: Chitila – Buftea, Corbeanca – Buftea.

Puncte de prim ajutor vor fi disponibile în diferite zone ale festivalului.

Bilete și abonamente

Pentru a face procesul de intrare mai ușor, asigură-te că ai biletul la îndemână, fie în format electronic, fie fizic. Brățara de festival este cheia de intrare, iar posesorii de abonamente normale și VIP o pot ridica din Orange Shop Victoriei, Orange Shop Băneasa Shopping City, ING Parklake Mall și ING Promenada Mall cu o săptămână înainte de festival. Brățările pot fi comandate și prin aplicația Tazz.

Banii pot fi încărcați pe brățară în avans prin intermediul serviciului Top-up. Codul PIN de pe brățară va permite încărcarea online, iar banii pot fi retrași înapoi în contul bancar din care s-a făcut tranzacția începând cu 16 august, ora 10:00, până la 20 august, 23:59.

Regulament

În încheiere, se recomandă consultarea regulamentului detaliat pentru a cunoaște regulile și informațiile importante legate de festival, inclusiv lista de obiecte permise / interzise. Summer Well încurajează distracția responsabilă, interzicând strict consumul de substanțe psihotrope / stupefiante (droguri).

Toate detaliile, întrebările frecvente și regulamentul complet pot fi consultate pe site-ul oficial al festivalului:

https://summerwell.ro/faqs

https://summerwell.ro/p/regulament

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00