Camerele de supraveghere dezvăluie momentul înspăimântător al transportului trupului victimei în cazul crimei de la Mangalia

de admin 2
0 comentariu 227 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Principala suspectă în cazul crimei de la Mangalia, în care a fost ucisă tânăra Alina, în vârstă de 18 ani, din Vaslui, a fost surprinsă de mai multe camere de supraveghere amplasate în oraș în timp ce transporta geamantanul în care se afla cadavrul acesteia.

Imaginile surprind momentul în care suspecta poartă geamantanul și se îndreaptă spre parcul în care ulterior a fost abandonat corpul neînsuflețit al victimei.

Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a furnizat detalii cu privire la caz: „De 18 ani amândouă, veniseră pe litoral să lucreze cameriste și pe fondul unui conflict care mocnea de mai mult timp, inculpata a înjunghiat-o în zona cervicală pe victimă și a produs decesul.
 
Se pare că ele lucrau în aceeași cameră și conviețuirea dintre ele devenise destul de dificilă, motiv pentru care și victima intenționa să se mute din acea cameră, de fapt să plece acasă.

Din ceea ce mi-a relatat inculpata, după ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o într-o valiză, chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul și a chemat un taxi. A fost ajutată de un coleg care trecea întâmplător prin zonă, a pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului și apoi a cerut taximetristului să o lase undeva în proximitatea parcului unde a și fost găsită victima.
 
E vorba de o singură persoană, un singur autor, această persoană de sex feminin, nu avem niciun dubiu cu privire la numărul de persoane care ar fi participat la săvârșirea infracțiunii.
 
A fost ajutată de taximetrist, chiar dacă acesta a și întrebat-o în mod insistent ce conținea valiza, întrucât era foarte grea, numai că ea i-a motivat că are cărți în valiză.
 
A făcut cumva curat, dar nu în totalitate, în camera de cazare în care s-a și săvârșit infracțiunea. Spune inculpata că de la momentul înjunghierii până la decesul efectiv ar fi trecut undeva la 30 de minute, timp în care i s-a scurs și sângele victimei și din acest motiv nici nu ar fi curs sânge pe tot traseul pe care l-a avut până la banca din parc”, a precizat procurorul Teliceanu.

Mulțumim ziarului online ziuaconstanta.ro pentru această înregistrare. Atenție! Imaginile vă pot cauza frică!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00