Fursecuri cu ciocolată

de admin 2
0 comentarii 36 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 225 g zahăr;
  • 120 g unt;
  • 1 ou;
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie;
  • 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu;
  • 180 g făină;
  • 1 lingură cacao;
  • 1 praf de sare;
  • 200 g ciocolată mărunţită;
  • 140 g nucă măcinată.

Mod de preparare:

  1. Se bate zahărul cu untul spumă. Apoi se adaugă oul, esenţa de vanilie şi bicarbonatul.
  2. Se amestecă separat făina cu sarea şi cacaua. După care se toarnă peste compoziţie. La sfârşit, se adaugă ciocolata mărunţită şi nuca măcinată.
  3. Din aluat se formează biluţe de 5 cm diametru, se aşază pe o tavă unsă cu unt, la 10 cm distanţă între ele.
  4. Se lasă la cuptor 15-20 de minute, până când devin maro-aurii. După care se lasă să se răcească. Se pot păstra câteva zile, la temperatura camerei.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW