Investigații la Primăria Limanu: DNA efectuează percheziții și ridică documente

de admin 2
0 comentariu 184 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Percheziții ale Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au avut loc la sediul Primăriei Comunei Limanu, județul Constanța, condusă de primarul Daniel Gheorghe Georgescu, au confirmat surse judiciare pentru ZIUA de Constanța.

Procurorii specializați în combaterea corupției, împreună cu ofițeri ai poliției judiciare, au efectuat operațiuni de percheziție marți, 8 august 2023, la Primăria Limanu. În cadrul acțiunii, au fost ridicate mai multe documente, iar primarul și viceprimarul Mihai Feodorof au fost intervievați.

Potrivit informațiilor oferite de aceleași surse judiciare, aceste percheziții sunt parte a unei anchete efectuate de către Structura Centrală a DNA și se află în desfășurare.

Deocamdată, nu au fost aduse acuzații concrete împotriva vreunei persoane și nicio procedură penală nu a fost inițiată, au comunicat sursele menționate.

Primarul Limanului a confirmat că anchetatorii au vizitat Primăria în scopul adunării de documente referitoare la diverse societăți implicate într-un dosar deschis în anul 2022, care sunt asociate cu organizarea de evenimente muzicale de tip festival rock în zona de sud a litoralului. Edilul a subliniat că nu au existat finanțări acordate de primărie acestor societăți.

De asemenea, primarul a menționat că anchetatorii au solicitat și documente legate de activitatea companiei de salvamari (Lifeguard Litoral SRL). Acțiunile de percheziție au durat de la primele ore ale dimineții până în jurul orei 14:00, iar principalul obiectiv al acestei acțiuni a fost primarul Daniel Gheorghe Georgescu.

Ancheta se află în curs și, în conformitate cu prevederile legale, se desfășoară în mod strict confidențial.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00