O nouă acțiune de dezinsecție aeriană la Mangalia

de admin 2
0 comentariu 26 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Primăria Municipiului Mangalia și compania Polaris anunță inițierea unei acțiuni eficiente de combatere aviochimică a insectelor și dăunătorilor, programată să aibă loc în ziua de Joi, 10 august, în intervalul orar cuprins între 06:00 și 11:00.

În cadrul acestei operațiuni amănunțite de dezinsecție aeriană, vor fi atent tratate zonele verzi și spațiile naturale din incinta municipiului Mangalia, precum și stațiunile învecinate. Într-o demonstrație de responsabilitate, reprezentanții Primăriei doresc să aducă la cunoștința apicultorilor și sericicultorilor din comunitatea noastră că se recomandă luarea de măsuri pentru protejarea coloniilor de albine prețioase și a crescătoriilor de viermi de mătase. Aceasta se impune în contextul distribuirii atenționate de substanțe insecticide în zonele verzi ale spațiilor publice.

În situația în care vremea va fi neprielnică (prezența ploii, vânturi viguroase etc.), această intervenție necesară va fi amânată până la o dată ulterioară, ce va fi comunicată temeinic și în avans.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00