39
Ingrediente:
- 1 piept de pui;
- 1 dovlecel;
- 1 vânătă;
- rozmarin uscat;
- 1 pahar vin alb;
- 3 căţei usturoi;
- boia iute şi dulce;
- boabe de piper;
- sare;
- ½ pahar ulei.
Mod de preparare:
- Speli pieptul de pui, îl tai felii mai groase şi îl ştergi cu un şerveţel absorbant. Baţi bucăţile de carne cu ciocanul de şniţel, după ce ai aşezat peste pui o folie de plastic alimentar.
- Într-un bol, amesteci vinul, uleiul, usturoiul pisat, sarea, piperul, rozmarinul şi boiaua.
- Laşi peste noapte să se marineze pieptul de pui. A doua zi, aşezi bucăţile de piept de pui pe grătarul încins şi le rumeneşti pe ambele părţi.
- Între timp, speli legumele, le tai rondele şi le pui pe grătar. Când sunt gata, le serveşti alături de pieptul de pui.
Poftă bună!