Pui cu legume la grătar

de admin 2
0 comentariu 24 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1 piept de pui;
  • 1 dovlecel;
  • 1 vânătă;
  • rozmarin uscat;
  • 1 pahar vin alb;
  • 3 căţei usturoi;
  • boia iute şi dulce;
  • boabe de piper;
  • sare;
  • ½ pahar ulei.

Mod de preparare:

  1. Speli pieptul de pui, îl tai felii mai groase şi îl ştergi cu un şerveţel absorbant. Baţi bucăţile de carne cu ciocanul de şniţel, după ce ai aşezat peste pui o folie de plastic alimentar.
  2. Într-un bol, amesteci vinul, uleiul, usturoiul pisat, sarea, piperul, rozmarinul şi boiaua.
  3. Laşi peste noapte să se marineze pieptul de pui. A doua zi, aşezi bucăţile de piept de pui pe grătarul încins şi le rumeneşti pe ambele părţi.
  4. Între timp, speli legumele, le tai rondele şi le pui pe grătar. Când sunt gata, le serveşti alături de pieptul de pui.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00