Senator AUR critică reforma fiscală: Un atac disimulat asupra mediului privat?

de admin 2
0 comentariu 35 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Senatorul AUR, Claudiu Târziu, a exprimat critici cu privire la propunerile Guvernului condus de Marcel Ciolacu referitoare la schimbarea sistemului de taxare și impozitare, susținând că planurile de reformă a aparatului bugetar ar putea ascunde, în realitate, un atac asupra sectorului privat și asupra tuturor cetățenilor români care contribuie la generarea de valoare adăugată.

Târziu a subliniat: „Ce își dorește Ciolacu să realizeze? Pare să fie o simulare, nu-i așa? Suntem cu toții în așteptarea unui Guvern responsabil care să implementeze reforme în cadrul aparatului bugetar, dar nu vedem asta în practică. Se folosește de această simulare ca pretext pentru a lovi din nou în cei care susțin economia națională, care contribuie la stabilitatea statului român, adică în sectorul privat, în profesioniștii liberali, în toți aceia care contribuie la crearea de valoare adăugată, în toți cetățenii români care susțin existența acestei țări.”

„De ce să urmărească acest lucru? Probabil pentru că nu este în măsură să genereze resursele financiare necesare pentru funcționarea eficientă a statului prin metode inteligente și orientate către dezvoltare, optând în schimb pentru abordarea excesivă a taxelor și impozitelor. Ce putem concluziona de aici? Că nu există un nivel adecvat de responsabilitate în cadrul guvernului, că nu se observă o viziune coerentă, că nu sunt puse în aplicare soluții viabile și, în special, că nu se manifestă nicio intenție de a colabora cu alte sectoare ale societății românești care ar putea contribui cu soluții viabile”, a declarat Claudiu Târziu în cadrul unei conferințe de presă organizate în fața sediului Guvernului.

El a pledat pentru inițierea unui dialog constructiv și adoptarea unei abordări înțelepte, menționând că i-a adresat o scrisoare premierului Marcel Ciolacu, în care își exprimă dorința de a discuta cu AUR în legătură cu măsurile necesare pentru viitor.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00