WhatsApp revoluționează experiența apelurilor video cu o funcție inovatoare de partajare a ecranului

de admin 2
0 comentariu 42 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

WhatsApp, platforma de comunicare globală, se lansează într-o competiție puternică (cu un debut impresionant) cu alte servicii populare de apeluri video prin introducerea unei caracteristici revoluționare de partajare a ecranului. Această îmbunătățire semnificativă a fost anunțată oficial de către CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg, care a dezvăluit și o imagine detaliată a noilor funcționalități.

Noua actualizare permite utilizatorilor WhatsApp să activeze opțiunea de partajare a ecranului în timpul apelurilor video, aducând în prim plan o capacitate mult așteptată și îndelung dorită. În ciuda faptului că alte platforme de apeluri video au implementat această funcționalitate de ceva timp, WhatsApp a luat în sfârșit măsuri pentru a integra această facilitate în cea mai utilizată aplicație de comunicare din lume. TechCrunch informează că opțiunea de partajare a ecranului va fi disponibilă pe toate platformele.

Deși anunțul oficial a fost făcut astăzi, compania WhatsApp a subliniat că lansarea acestei caracteristici va avea loc într-o serie de etape, cerând astfel puțină răbdare din partea utilizatorilor. Cu toate acestea, istoricul companiei în ceea ce privește rapiditatea implementării noilor funcționalități sugerează că nu va fi necesar să aștepți mult timp pentru a beneficia de această inovație, în cazul în care aceasta nu a fost deja disponibilă.

În plus, pentru a bucura și mai mult utilizatorii, WhatsApp introduce suportul pentru orientarea peisaj în timpul apelurilor video pe dispozitivele mobile. Deși această funcționalitate a fost menționată pentru prima dată în notele de actualizare din luna iulie, adăugarea sa acum, chiar dacă întârziată, este binevenită și va îmbunătăți considerabil experiența utilizatorilor.

Recent, compania WhatsApp a depus eforturi substanțiale pentru a aduce numeroase caracteristici noi în cadrul platformei. Printre cele mai recente îmbunătățiri se numără suportul pentru mesaje video instant și posibilitatea de a edita mesajele după ce au fost trimise. Personal, am recunoscut utilitatea acestei ultime funcționalități și am folosit-o deja de câteva ori. Dacă nu ai avut încă ocazia să descoperi această opțiune, găsești toate detaliile într-un articol special pe site-ul meu.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00