Avocatul Vlahu Nicolae, candidat al AUR Constanța la alegerile europarlamentare

de admin 2
0 comentariu 152 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Vlahu Nicolae, avocat definitiv în Baroul Constanța, a anunțat că va candida din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Constanța la alegerile europarlamentare. Acesta a devenit membru al partidului în cursul acestui an, dând astfel un nou impuls carierei sale în viața politică.

Pe lângă activitatea sa în domeniul juridic, Vlahu Nicolae a devenit o figură publică și politică, făcând pasul către candidatura pentru Parlamentul European. Avocatul s-a remarcat anterior prin reprezentarea în instanță a mai multor agenți economici din Constanța, care au contestat decizia administrativă HCL Constanța 123/2021 privind Regulamentul parcărilor publice și îmbunătățirea activităților de gospodărire și protecție a mediului în municipiu. Această inițiativă legală a adus în atenție preocuparea sa pentru aspectele legate de administrarea urbană și mediul înconjurător.

Pe lângă activitatea sa juridică și politică, Vlahu Nicolae a ales să se implice și în sectorul privat. În calitate de fondator și administrator al VLH Group SRL, o companie înființată în decembrie 2022, avocatul a avut inițiative în domeniul transportului alternativ, fiind plănuite colaborări cu platformele de ride-sharing precum Bolt și Uber. Chiar dacă compania a fost înființată recent, ea a raportat o cifră de afaceri semnificativă pentru primul său an de funcționare.

Vlahu Nicolae a avut și o trecută asociere cu VP Euro Work SRL, o companie care însă în prezent a fost dizolvată, lichidată și radiată, conform datelor oficiale din Monitorul Oficial. Această diversitate a activităților sale arată angajamentul său în mai multe sfere, juridică, politică și de afaceri.

Cu o carieră complexă și preocupări diverse, avocatul Vlahu Nicolae se prezintă ca o nouă voce în arena politică, aducându-și contribuția la dezvoltarea orașului și a comunității din Constanța.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00