31
Ingrediente:
- 200 g suc de roşii;
- 100 g fasole verde;
- 2 ardei kapia;
- 2 morcovi;
- 4 cartof;
- 1 ţelină;
- 1 praz;
- 300 ml borş;
- leuştean;
- sare.
Mod de preparare:
- Curăţă legumele şi taie-le cuburi. Pune-le la fiert într-o oală cu apă și sare, dar fără cartofi care fierb mai rapid şi pe care îi vei adăuga când celelalte ingrediente sunt aproape gata.
- Aproape de final, se adaugă borşul şi, la scurt timp, sucul de roşii. Asezonează cu sare după gust şi lasă să mai clocotească 2-3 minute.
- Toacă leuşteanul și pune-l în oală. Pentru o aromă cât mai savuroasă, foloseşte cât mai multă verdeaţă. Ciorba de legume poate fi servită şi rece.
Poftă bună!