Ciorbă de legume cu leuștean

de admin 2
0 comentariu 20 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 200 g suc de roşii;
  • 100 g fasole verde;
  • 2 ardei kapia;
  • 2 morcovi;
  • 4 cartof;
  • 1 ţelină;
  • 1 praz;
  • 300 ml borş;
  • leuştean;
  • sare.

Mod de preparare:

  1. Curăţă legumele şi taie-le cuburi. Pune-le la fiert într-o oală cu apă și sare, dar fără cartofi care fierb mai rapid şi pe care îi vei adăuga când celelalte ingrediente sunt aproape gata. 
  2. Aproape de final, se adaugă borşul şi, la scurt timp, sucul de roşii. Asezonează cu sare după gust şi lasă să mai clocotească 2-3 minute. 
  3. Toacă leuşteanul și pune-l în oală. Pentru o aromă cât mai savuroasă, foloseşte cât mai multă verdeaţă. Ciorba de legume poate fi servită şi rece.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00