Laurențiu Duță de la 3 Sud Est și firma sa, Pin Record, organizatorul Zilelor Mangaliei!

de admin 2
0 comentariu 114 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Primăria municipiului Mangalia a atribuit cu transparență și conform legii mai multe contracte prin procedura de cumpărare directă, având ca obiect organizarea evenimentelor așteptate cu entuziasm în comunitate, respectiv Ziua Marinei și Zilele Mangaliei.

Primul contract, semnat la data de 9 august, a fost încheiat cu compania Pin Record SRL, cunoscută pentru experiența sa în organizarea de evenimente artistice de calibru. Această înțelegere prevede o alocare financiară de 95.000 de lei și are ca scop asigurarea serviciilor de organizare pentru evenimentul Zilele Mangaliei.

Evenimentul va avea loc în perioada de 13 și 14 august 2023, între orele 18:00 și 22:00, în incinta Portului Turistic Mangalia. Contractul stipulează prezența de artiști locali și artiști consacrați în muzica populară și dance, care vor susține reprezentații muzicale live, într-o atmosferă plină de energie și emoție. De asemenea, serviciul include și un prezentator profesionist, asigurând astfel un program captivant pentru publicul prezent.

Un al doilea contract semnat cu aceeași companie, Pin Record SRL, este destinat scenotehnicii pentru același eveniment, asigurând astfel o experiență vizuală și auditivă de excepție pentru participanți. Valoarea acestui contract este de 115.000 de lei și include aspecte precum decorurile, sonorizarea, iluminatul, echipamentele audio/video și producția grafică. Serviciile vor fi gestionate de personal tehnic specializat, asigurând un nivel ridicat de profesionalism în organizarea evenimentului.

În plus, în vederea marcării Zilei Marinei, Primăria a achiziționat servicii pirotehnice în valoare de 26.000 de lei de la firma Amitrend Creative SRL. Aceste servicii vizează realizarea unui spectacol impresionant de focuri de artificii, ce va avea loc în seara de 15 august 2023, la Portul Turistic Mangalia. Spectacolul va fi executat de personal autorizat și specializat în domeniul pirotehnic, asigurând siguranța și respectarea tuturor reglementărilor legale în acest sens.

De asemenea, firma Amitrend Creative SRL se va ocupa și de organizarea evenimentului dedicat Zilei Marinei. Valoarea acestui contract este de 100.000 de lei și cuprinde prestații artistice de înaltă calitate, scenotehnică complexă, precum și promovarea evenimentului prin intermediul a 500 de afișe realizate în format A3. Aceste afișe vor conține informații esențiale precum data, ora, locația, numele artiștilor și detalii relevante, contribuind la o promovare eficientă și captivantă a evenimentului.

Pentru a oferi o imagine clară asupra acestor companii, Pin Record SRL este o entitate cu o istorie fondată în 2019, specializată în activități de înregistrări audio și editare muzicală. Înregistrările financiare din 2022 indică o cifră de afaceri de 298.528 lei și un profit de 115.962 lei. Firma are sediul social în Năvodari, iar asociații săi principali sunt Laurențiu Ionuț Duță și Ianula Duță.

În ceea ce privește firma Amitrend Creative SRL, aceasta a fost înființată în decembrie 2022 și a înregistrat o cifră de afaceri de 1.150 lei și un profit de 961 lei în același an. Sediul său se află pe strada Pescarilor nr. 24. Viorel Marian Axinte este asociatul unic și administratorul companiei.

Aceste decizii ale Primăriei Mangalia reprezintă un demers responsabil și transparent pentru organizarea unor evenimente memorabile și sigure pentru comunitate.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00