Negresă rapidă de post

de admin 2
0 comentariu 19 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 250 g făină;
  • 100 g zahăr;
  • 180 ml apă minerală;
  • 100 ml ulei;
  • 1 pliculeţ praf de copt;
  • 2 linguri gem;
  • sare;
  • ulei, pentru uns tava;
  • 2 linguri cacao;
  • 1 linguriţă esenţă de rom;
  • 50 g stafide;
  • 40-50 g seminţe crude.

Mod de preparare:

  1. Încingi cuptorul.
  2. Într-un bol mare, amesteci toate ingredientele.
  3. Torni totul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, unsă cu ulei.
  4. Dai la cuptor 30 de minute.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00