Budincă de cartofi

de admin 2
0 comentariu 82 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 450 g cartofi;
  • 2 cepe;
  • 2 ouă;
  • 150 ml smântână;
  • 300 g caşcaval;
  • 4 căţei de usturoi;
  • sare, piper;
  • chimen măcinat;
  • oregano;
  • 1 legătură de pătrunjel.

Mod de preparare:

  1. Cureţi cartofii şi ceapa, apoi îi speli şi îi pui în strecurătoare. Tai cubuleţe cartofii şi îi fierbi, îi scurgi şi îi pui într-un vas termorezistent. Tai fiecare ceapă în patru.
  2. Razi caşcavalul şi-l pui într-un castron. Baţi ouăle spumă şi le amesteci cu 200 g caşcaval ras, smântâna, ceapa şi usturoiul pisat. Condimentezi cu sare, piper, oregano şi chimen măcinat, după gust. Torni compoziţia peste cartofii din tavă. Presari caşcavalul rămas.
  3. Dai la cuptor până când se leagă şi se rumeneşte. În momentul servirii, decorezi budinca de cartofi cu pătrunjel tocat mărunt.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW