Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, propune comasarea alegerilor pentru evitarea blocajului administrativ

de admin 2
0 comentariu 54 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Alina Gorghiu, Ministrul Justiției, a exprimat speranța că tema comasării alegerilor va fi reconsiderată, așteptând ca președintele PSD și prim-ministrul, Marcel Ciolacu, să reevalueze această opțiune împreună cu conducerea partidului.

„Suntem într-un moment în care cred că este oportunitatea să aducem din nou în discuție acest subiect, dat fiind că ceea ce se întâmplă în societatea românească în prezent ne arată clar că trebuie să ne concentram atât în acest an, cât și în anul viitor, pe reforme, investiții și probleme de o importanță prea mare pentru a suporta un blocaj la nivelul administrației centrale sau în cadrul instituțiilor din România.

Nu ne permitem să încetinim ritmul reformelor, iar de asemenea, cred că nu ne putem permite să avem o economie paralizată timp de un an, din cauza multiplelor alegeri. Trebuie să ne gândim că anul viitor vor avea loc patru tipuri de alegeri, începând cu luna aprilie și pre-campania, și terminând cu sfârșitul lunii decembrie; întreaga țară va fi paralizată”, a precizat Alina Gorghiu.

Ministrul Justiției a menționat că este optimistă cu privire la posibilitatea ca premierul Marcel Ciolacu să revizuiască această opțiune a comasării alegerilor împreună cu conducerea PSD.

„Propun această reconsiderare cu bună credință, subiectul poate fi discutat în continuare”, a subliniat Alina Gorghiu.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00