Mousse de ciocolată cu frișcă

de admin 2
0 comentarii 119 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 150 g ciocolată cu 70% cacao;
  • 1 lingură unt nesărat, tăiat bucăţele;
  • 3 ouă;
  • 250 ml frişcă;
  • 1-2 linguri cafea, opţional.

Mod de preparare:

  1. Se bate frişca şi se dă la frigider.
  2. Într-o cratiţă, la bain-marie, se pun ciocolata, untul şi cafeaua şi se amestecă până ce s-a topit ciocolata. Se scoate de la bain-marie şi se lasă să se răcorească.
  3. După ce s-a răcit ciocolata, se adaugă gălbenuşurile şi o treime din frişca bătută. Se pune şi jumătate din cantitatea de albuşuri bătute. Se amestecă bine. Apoi se pune frişca rămasă şi cealaltă jumătate de albuşuri.
  4. Se pune spuma în pahare, care se dau la rece cel puţin 8 ore. Se serveşte cu frişcă şi ciocolată rasă.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW