86
Ingrediente:
- ½ pachet spaghete;
- 100 g brânză tofu;
- 200 g roşii în bulion;
- 100 g ciuperci;
- 3 căţei de usturoi;
- 100 g soia granule;
- ulei;
- sare, piper.
Mod de preparare:
- Pui la înmuiat, în apă fierbinte, cuburile de soia. Apoi le strecori. Poţi păstra o cană din apa în care au fiert.
- Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Le ţii la scurs.
- Torni puţin ulei într-un vas şi rumenești usturoiul. Îl laşi câteva secunde să-şi lase aroma şi îl scoţi.
- Adaugi ciupercile tăiate mărunt. Le ţii câteva clocote. Apoi pui granulele de soia, roşiile în bulion, sare şi piper, după gust.
- Dacă vrei mai mult sos, poţi turna din apa în care au fiert cubuleţele de soia. Serveşti spaghetele cu sosul preparat şi cu brânză tofu rasă deasupra.
Poftă bună!