Hotelul MSR Port Mangalia este scos la vânzare!

de admin 2
0 comentariu 674 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

În industria HoReCa, reprezentată de hoteluri, restaurante și spații comerciale, se desfășoară o tendință semnificativă de punere în vânzare a numeroase active. Platformele online de imobiliare sunt inundate de anunțuri care reflectă această situație.

Un exemplu relevant se regăsește în sudul litoralului, unde se află oferta Hotelului MSR Port Mangalia. Această proprietate, clasificată cu patru stele, se află în inima municipiului, fiind vecină imediată cu Sanatoriul Balnear și de Recuperare.

Hotelul este remarcabil prin camerele sale spațioase, restaurantul sofisticat, precum și prin parc și terasa cu o vedere panoramică. Posibilitățile de creștere a veniturilor sunt semnificative, urmare a optimizării serviciilor și a extinderii facilităților. Conform declarației proprietarului, investiția inițială ar putea fi recuperată într-un interval de mai puțin de 10 ani. Echipa care activează în cadrul hotelului este alcătuită din profesioniști dedicați și bine instruiți în domeniul ospitalității.

Prețul cerut pentru această proprietate impresionantă se ridică la 4,195 milioane de euro.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00