Wizz Air anulează zborurile din septembrie pentru a-și verifica motoarele

de admin 2
0 comentariu 86 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Wizz Air a făcut cunoscut că va anula o serie de zboruri din întreaga sa rețea, inclusiv din România, începând cu luna septembrie. Compania aeriană nu a furnizat detalii precise cu privire la numărul exact de curse afectate sau durata măsurii.

Reprezentanții Wizz Air au comunicat: ”Wizz Air confirmă că, ca urmare a verificărilor în prealabil ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost necesar să facă ajustări în cadrul rețelei sale, ceea ce a dus la anularea unor zboruri începând din luna septembrie. Compania aeriană precizează că nu a suspendat definitiv nicio rută din România în urma acestor inspecții ale motoarelor.”

Conform surselor, destinațiile afectate includ Nisa, Antalya, Bari, Liverpool, Napoli și Catania, iar majoritatea zborurilor anulate provin de pe Aeroportul din Cluj-Napoca.

Wizz Air a informat că pasagerii au fost deja notificați și li s-a oferit un program alternativ de călătorie, posibilitatea rambursării complete prin metoda inițială de plată sau rambursarea în valoare de 120% din tariful inițial achitat, sub formă de credit pentru rezervări viitoare.

”În cazul în care rezervarea a fost realizată prin intermediul unei agenții de turism, inclusiv online, Wizz Air îi sfătuiește pe pasageri să ia legătura cu agenția responsabilă de rezervare pentru efectuarea modificărilor necesare”, au adăugat reprezentanții companiei aeriene. Wizz Air recomandă, de asemenea, verificarea folder-ului de spam pentru a identifica eventuale e-mailuri privind modificările programului de zbor.

Reprezentanții Wizz Air au subliniat: ”Wizz Air își cere scuze pentru neplăcerile cauzate de acest eveniment neprevăzut, care se situează în afara controlului nostru. Cu toate acestea, securitatea și siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor rămân prioritățile noastre.”

În data de 9 august, Wizz Air a anunțat că, din cauza necesității efectuării unor verificări în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, compania a fost constrânsă să efectueze ajustări în programul său de zboruri, conducând la anularea unor zboruri între anumite destinații, în anumite zile.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00