Somon cu cartofi la cuptor

de admin 2
0 comentariu 89 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente (4 porții):

  • 4 fileuri de somon;
  • 16 cartofi mici;
  • 200 g caşcaval răzuit;
  • sare;
  • zeama de la ½ lămâie;
  • ulei;
  • 8 bucheţele de broccoli;
  • fire de busuioc proaspăt.

Mod de preparare:

  1. Aşezi pe foc o cratiţă cu apă şi sare. Speli cartofii. Când apa clocoteşte, adaugi cartofii cu tot cu coajă şi-i fierbi 5 minute. Apoi îi pui într-o tavă unsă cu ulei.
  2. Adaugi bucheţelele de broccoli peste ei. Stropeşti legumele cu puţin ulei.
  3. Presari fileurile de somon cu sare, le stropeşti cu ulei și cu zeamă de lămâie şi le pui peste legume.
  4. Dai tava la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 20 de minute. Când au trecut cele 20 de minute, scoţi un pic tava, presari caşcavalul răzuit peste peşte şi mai lași tava în cuptor încă 10 minute.
  5. Serveşti somonul cu legume asezonat cu busuioc proaspăt.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW