Tartă cu ciocolată, fără coacere

de admin 2
0 comentariu 31 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente pentru blat:

  • 1 pachet biscuiţi cu ciocolată;
  • 8 linguri unt, topit.

Ingrediente pentru cremă:

  • 450 g ciocolată de menaj;
  • 500 g frişcă;
  • 100 g unt.

Ingrediente pentru glazură:

  • 200 g frișcă;
  • 50 g zahăr pudră.

Mod de preparare:

  1. Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit. Pui blatul într-o tavă tapetată şi presezi uşor, apoi îl dai la rece.
  2. Pentru cremă, topeşti ciocolata într-o cratiță şi împreună cu frișca, având grijă să o amesteci cu o lingură de metal. Lingura de lemn usucă ciocolata.
  3. Încorporezi untul frecat spumă şi torni crema peste blatul răcit.
  4. Nivelezi şi dai din nou la rece câteva ore.
  5. Pentru glazură, baţi frișca cu zahărul pudră şi o întinzi peste tartă. Ţii la rece până când serveşti.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW