PUSL Constanța identifică problemele și propune soluții pentru dezvoltarea județului

de admin 2
0 comentariu 122 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

În prezent, Filiala Constanța a Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) desfășoară o conferință de presă focalizată pe problemele majore ale județului și propunerile pentru soluționarea acestora. La acest eveniment participă Iulian Carlogea, vicepreședinte PUSL la nivel național, președintele PUSL Constanța, Florentin Chiforeanu, și noul președinte al Organizației Municipale Constanța PUSL, Gihan Eserghep.

Gihan Eserghep: „Prima problemă pe care o identificăm este traficul rutier din oraș. A doua problemă o reprezintă problema parcărilor. A treia problemă majoră se referă la situația grădinițelor din județ. În mod personal, mă angajez să atrag în cadrul partidului specialiști în diverse domenii, de la sport la cultură, educație și altele.”

Florentin Chiforeanu: „Doresc să atrag atenția asupra nevoilor imediate ale județului Constanța. Acum aproximativ două săptămâni, am vizitat localitatea Dobromir, unde în anul 2023, apa curentă nu este încă disponibilă. Totuși, în viziunea mea, acestea nu sunt prioritățile reale ale județului Constanța.

Cred că rețeta pe care am aplicat-o în ultimii 20 de ani nu a fost cea corectă. Îmi doresc pentru județul Constanța să dezvoltăm un baraj pe Dunăre, în Hârșova, pentru a controla cursul Dunării până la acea zonă. De asemenea, consider benefică construirea unui pod peste Dunăre în sudul județului. Avem exemplul podului de la Brăila, care a fost construit în 5 ani.

Aceasta nu este o sarcină imposibilă. Sunt convins că aceste inițiative ar avea un impact semnificativ. Dunărea reprezintă o binecuvântare pentru județul nostru, iar canalele ar trebui să traverseze întreg județul, inclusiv zona Tulcea.

Agricultura din județul Constanța ar trebui să beneficieze de resursele apei Dunării. În ceea ce privește turismul, cred că dezvoltarea infrastructurii ar avea un impact pozitiv asupra județului. Construirea autostrăzii este esențială și trebuie extinsă până în Mangalia și până la granița cu județul Tulcea.

O altă problemă semnificativă pe care o abordăm sunt blocajele rutiere, care sunt recurente de ani de zile, și sunt cauzate de trei intersecții. Două dintre acestea se află în Eforie și una în Agigea. În plus, consider că dezvoltarea de parcuri industriale în județul Constanța este crucială.”

Mulțumim ziarului online, cugetliber.ro, pentru fotografie.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00