51
Ingrediente:
- 400 g făină;
- 1 linguriţă drojdie uscată;
- 2 linguri ulei;
- 100 g zahăr;
- 1 praf sare;
- 250 ml apă;
- 300 g ciocolată de post;
- 4 linguri apă;
- 1 lingură zahăr pudră.
Mod de preparare:
- Dizolvi drojdia în apa caldă. Adaugi uleiul, zahărul, sarea şi făina în ploaie.
- Aluatul obţinut îl înfăşori în folie şi-l laşi la loc cald timp de o oră.
- Ulterior împarţi aluatul în două, întinzi fiecare foaie şi o tai în triunghiuri pe care le umpli cu ciocolată rasă. Păstrezi puţină şi pentru decor.
- Amesteci cele 4 linguri de apă cu zahărul pudră şi ungi cornuleţele. Le dai la cuptorul încins 20 de minute.
- Când sunt gata, le decorezi cu ciocolata păstrată.
Poftă bună!