Cornulețe cu ciocolată

de admin 2
0 comentariu 46 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 400 g făină;
  • 1 linguriţă drojdie uscată;
  • 2 linguri ulei;
  • 100 g zahăr;
  • 1 praf sare;
  • 250 ml apă;
  • 300 g ciocolată de post;
  • 4 linguri apă;
  • 1 lingură zahăr pudră.

Mod de preparare:

  1. Dizolvi drojdia în apa caldă. Adaugi uleiul, zahărul, sarea şi făina în ploaie.
  2. Aluatul obţinut îl înfăşori în folie şi-l laşi la loc cald timp de o oră.
  3. Ulterior împarţi aluatul în două, întinzi fiecare foaie şi o tai în triunghiuri pe care le umpli cu ciocolată rasă. Păstrezi puţină şi pentru decor.
  4. Amesteci cele 4 linguri de apă cu zahărul pudră şi ungi cornuleţele. Le dai la cuptorul încins 20 de minute.
  5. Când sunt gata, le decorezi cu ciocolata păstrată.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00