Festivalul Retromania: Nostalgia culturii Pop a anilor 1990-2000

de admin 2
0 comentariu 363 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

După încheierea Oktoberfest, în aceeași locație va avea loc festivalul Retromania, ce se va desfășura în perioada 21 septembrie – 24 septembrie 2023. Cu un concept unic și retro, Retromania își propune să reînvie atmosfera vibrantă a anilor ’90-‘2000.

Festivalul Retromania va impresiona prin prezența unui impresionant line-up de artiști care au marcat acea perioadă muzicală. Concerte live, trupe și soliști îndrăgiți vor aduce în prim-plan hiturile care au dominat vremurile respective. Pe lângă muzică, evenimentul va oferi experiențe interactive, jocuri video vechi, arcade-uri, expoziții cu obiecte retro și multe alte momente de nostalgie.

Scopul acestui festival este acela de a aduna oameni de toate vârstele într-o călătorie plină de amintiri în cultura pop a anilor ’90-‘2000. Fie că doriți să retrăiți acele vremuri sau să le descoperiți pentru prima dată, Retromania oferă o experiență autentică și plină de bucurie.

Astfel, cu o abordare inovatoare și captivantă, evenimentele Oktoberfest și Retromania promit să aducă comunitatea Brașovului împreună, celebrând tradiția, muzica și cultura într-un mod inedit și memorabil.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00