Piept de pui cu miere, muștar și usturoi

de admin 2
0 comentariu 22 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 2 bucăți de piept de pui, dezosat și fără piele.

Ingrediente pentru marinată:

  • 2 linguri miere;
  • 2 linguri sos boia dulce;
  • 1 lingură muștar;
  • 1 lingură ketchup;
  • 2 linguri sos de soia;
  • 1 lingură ulei;
  • 4 căței de usturoi, zdrobiți;
  • 1 linguriță fulgi de ardei iute, opțional;
  • sare, piper;
  • 1 lingură semințe de susan, pentru decor.

Mod de preparare:

  1. Speli carnea și tai fiecare piept în două bucăți.
  2. Într-un bol adânc, faci o marinată din toate ingredientele, iar dacă dorești ca friptura să fie picantă, pui și fulgii de ardei iute. Ungi bucățile de carne cu marinata și le ții la frigider 4-5 ore.
  3. Scurgi carnea de pui de marinata în exces și o rumenești într-o tigaie anti-aderentă, unsă cu puțin ulei.
  4. O ții 4-5 minute pe fiecare parte, până ce carnea s-a gătit și a prins o crustă rubinie. La final, presari semințele de susan.
  5. Servești pieptul de pui cu o garnitură de orez fiert simplu și legume la abur.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW