Fursecuri cu gem

de admin 2
0 comentarii 51 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 250 g unt la temperatura camerei;
  • 250 g zahăr;
  • 1 ou;
  • 1 lingură esenţă de vanilie;
  • 750 g făină;
  • 1 lingură zeamă de lămâie;
  • 1 lingură coajă de lămâie;
  • 1 praf de sare;
  • ½ lingură praf de copt;
  • 1 borcan gem.

Mod de preparare:

  1. Mixează untul cu zahărul până obţii consistenţa unei creme. Adaugă oul, vanilia, sarea, coaja şi sucul de lămâie şi praful de copt.
  2. Încorporează făina puţin câte puţin, până obţii o cocă maleabilă. O strângi într-o folie alimentară şi o dai la frigider pentru 2 ore.
  3. Presari făină pe suprafaţa de lucru, întinzi aluatul şi-l ştanţezi cu forme sau cu gura unei căni.
  4. Pui fursecurile într-o tavă cu hârtie de copt şi le dai la cuptor pentru 12-15 minute.
  5. După ce s-au răcorit câteva minute, le lipeşti între ele cu gem.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW