Salată de orez cu legume și cârnați

de admin 2
0 comentarii 75 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 300 g orez;
  • 100 g şuncă;
  • 100 g cârnăciori;
  • 2 ardei;
  • 1 ceapă mare;
  • 4 linguri unt;
  • 50 g ciuperci;
  • 80 g caşcaval ras;
  • sare, piper;
  • pătrunjel.

Mod de preparare:

  1. Fierbi orezul în apă cu sare (pui 2 măsuri de apă la o măsură de orez) şi apoi îl laşi la răcit.
  2. Rumeneşti ceapa tocată în unt până devine aurie. Apoi adaugi ardeiul şi ciupercile curăţate şi tăiate.
  3. Tai şunca cubuleţe şi cârnăciorii felii şi le adaugi în tigaie să se rumenească puţin.
  4. Amesteci orezul fiert cu o parte din compoziţia de legume cu şuncă şi cârnăciori, porţionezi şi pui în farfurii.
  5. Serveşti salata de orez cu legume şi cârnaţi decorată cu pătrunjel şi cu caşcaval ras.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW