Farfalle cu brânză la cuptor

de admin 2
0 comentarii 71 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente (3 porții):

  • 500 g farfalle;
  • 400 g brânză de vaci;
  • 200 g caşcaval;
  • 3 ouă;
  • 2 roşii;
  • câteva fire busuioc;
  • sare;
  • unt pentru uns tava.

Mod de preparare:

  1. Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
  2. Amesteci brânza cu ouăle şi caşcavalul dat prin răzătoare.
  3. Adaugi roşiile tăiate felii, 1 praf de sare şi firele de busuioc.
  4. Când pastele sunt gata, le amesteci cu brânza, le pui într-o tavă unsă cu unt şi le dai la cuptorul preîncălzit, aproximativ 20 de minute, până se rumenesc.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW