Compania FLAGAS anunță măsuri umanitare după tragedia de la Crevedia

de admin 2
0 comentariu 46 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Compania FLAGAS, proprietară a depozitului de GPL unde au avut loc exploziile devastatoare din Crevedia, a reacționat după două zile printr-un comunicat de presă.

Reprezentanții companiei, aparținând fiului primarului din Caracal, au exprimat intenția de a veni în ajutorul persoanelor afectate de incident, însă nu au furnizat detalii concrete cu privire la modalitățile prin care intenționează să facă acest lucru. Comunicatul a fost semnat de Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă, proprietarii companiei.

“În urma tragediei provocate de incendiul din localitatea Crevedia, ca reprezentanți ai societății FLAGAS SRL, suntem profund preocupați de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au fost afectate în diverse moduri de această catastrofă.

Atât la nivelul companiei, cât și personal, în calitate de administratori, ne străduim să găsim soluții rapide și eficiente pentru a sprijini persoanele aflate în suferință și eforturile autorităților. Dorim să contribuim la efortul considerabil și angajamentul manifestat deja de mulți cetățeni de bună credință”, se menționează în comunicatul emis de companie.

În contextul situației delicate și din respect pentru persoanele direct afectate de tragicul eveniment, compania a anunțat că va ține comunicările la un nivel redus și reticent. Acest demers este în concordanță cu procedurile legale în curs, care impun o astfel de atitudine într-o astfel de situație.

Locuitorii din Crevedia au relatat că depozitul din zonă era utilizat pentru încărcarea și descărcarea cisternelor cu GPL. Unii localnici au mărturisit că exista o teamă latentă în legătură cu posibilitatea producerii unei explozii.

“Am anticipat acest lucru, vecinii decedați au avertizat… o doamnă a spus chiar: vom muri din cauza GPL-ului. Aveam frică”, a declarat o femeie, care a povestit că are un nepot spitalizat la Târgoviște în urma exploziei.

Cei doi vecini la care femeia a făcut referire sunt cei doi soți decedați în urma exploziei de la Crevedia. Bărbatul a suferit un infarct în momentul în care a văzut cât de grav a fost rănită soția lui. Aceștia au decedat într-un interval de 13 ore.

Explozia devastatoare din Crevedia, petrecută sâmbătă seara, a dus la decesul a două persoane și la rănirea a 56. Unii răniți au fost transferați în străinătate, în timp ce alții primesc îngrijiri în România.

Pe lângă aceasta, explozia a cauzat distrugerea a opt case.

În prezent, echipajele de pompieri încearcă să răcească cu apă o cisternă cu GPL rămasă, conform informațiilor prezentate de digi24.ro.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00