Cursuri gratuite de Competențe Digitale!

de admin 2
0 comentariu 51 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

În contextul în care mediul de afaceri este tot mai impregnat de tehnologie, compania dumneavoastră explorează modalități de a implementa programe de învățare la locul de muncă axate pe competențele digitale. Aceste programe se dovedesc a fi instrumente puternice pentru pregătirea angajaților, integrarea eficientă a noilor membri în echipă, dezvoltarea abilităților necesare și implicit reducerea costurilor asociate managementului resurselor umane.

Proiectul “Digital Skills Training”, derulat sub codul mysmis 143260, își propune să sprijine 32 de IMM-uri în elaborarea unor astfel de programe inovatoare de învățare la locul de muncă în sfera digitală. În acest cadru, sunteți invitat să înscrieți proprii angajați pentru a participa la cursuri de dezvoltare a competențelor digitale, complet gratuite.

Detalii și înscrieri pot fi accesate pe platforma oficială: https://www.inscriere-digital-skills.ro.

Proiectul, pus în aplicare de către Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național Sindical (BNS), oferă cursuri specializate și de alfabetizare digitală, cu o durată totală de 80 de ore. Aceste cursuri sunt acreditate de către Ministerul Educației, prin intermediul Autorității Naționale pentru Calificări (ANC), garantând astfel calitatea și relevanța lor în peisajul educațional actual.

În cadrul acestor cursuri, participanții din cadrul IMM-urilor sunt îndrumați de formatori cu expertiză semnificativă în domeniul digitalizării, ceea ce le permite să-și dezvolte competențele digitale într-un mod practic și aplicabil. Ca urmare, angajații dobândesc o pregătire sporită pentru a avansa în cariera lor, iar întreprinderile mici și mijlocii devin mai competitive și pregătite să facă față provocărilor digitale contemporane.

Pentru informații detaliate despre proiect și despre cursurile oferite în cadrul programului Digital Skills Training, vă invităm să accesați următoarele resurse.

Pagina oficială a proiectului: https://www.ptir.ro/proiecte-in-implementare/2463.html

Pagina de înscriere la cursurile Digital Skills Training: https://www.inscriere-digital-skills.ro/

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00