CNAIR plănuiește să construiască pasaje subterane în diverse locații din județul Constanța

de admin 2
0 comentariu 66 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) are în plan dezvoltarea mai multor localități din județul Constanța prin construirea unor pasaje rutiere semnificative. Printre aceste proiecte se numără și un pasaj subteran propus pentru comuna Mihail Kogălniceanu.

În scopul materializării acestor inițiative, CNAIR a demarat recent o procedură de licitație pentru selectarea unei entități care să elaboreze un studiu de fezabilitate și proiectul necesar pentru obținerea autorizației de construire a lucrărilor la pasajul subteran al DN2A, localizat în zona kilometrului 189+950, în comuna Mihail Kogălniceanu.

Realizarea acestui proiect are drept obiectiv principal găsirea celor mai eficiente soluții pentru a îmbunătăți nivelul de siguranță rutieră și implicit pentru a reduce incidentele de circulație.

În plus, CNAIR planifică edificarea de pasaje rutiere și în alte localități din județul Constanța, cum ar fi Ovidiu, Valu lui Traian, Eforie Sud și 23 August.

Aceste măsuri sunt parte a unui efort mai amplu de modernizare și dezvoltare a infrastructurii rutiere, care vizează nu doar îmbunătățirea circulației, ci și sporirea siguranței tuturor participanților la trafic.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00