Ouă scoțiene

de admin 2
0 comentariu 47 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 400 g carne tocată (după preferințe);
  • ½ ceapă;
  • 4 căţei de usturoi;
  • 1 lingură muştar;
  • 1 praf ardei iute;
  • 200 g făină;
  • 200 g pesmet;
  • 4 ouă;
  • sare, piper;
  • ulei, pentru prăjit.

Mod de preparare:

  1. Combină carnea tocată cu ceapa tocată, usturoiul pisat, 1 ou, muştarul şi condimente după gust.
  2. Fierbe 3 ouă timp de 8 minute, ţine-le în apă rece şi decojeşte-le.
  3. Formează bile de carne într-o palmă şi aşează în mijloc câte 1 ou fiert. Apoi acoperă oul cu carnea.
  4. Încinge uleiul în tigaie şi trece bilele prin făină, oul bătut şi pesmet.
  5. Rumeneşte ouăle scoţiene pe toate părţile, scoate-le pe un şervețel de hârtie şi serveşte-le fierbinţi.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW