Acțiune aviochimică în Mangalia: Joi, 31 august, orele 06:00 și 11:00

de admin 2
0 comentariu 236 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Primăria Municipiului Mangalia în colaborare cu compania Polaris aduce în atenție o inițiativă importantă de combatere a insectelor prin metoda aviochimică, ce va avea loc joi, 31 august, între orele 06:00 și 11:00.

Un avion specializat va dispersa cu precizie substanțele insecticide recomandate de către Inspectoratul de Sănătate Publică București. Aceste substanțe vor fi aplicate în zonele umede, bălți și lacuri din întregul teritoriu al orașului Mangalia și al stațiunilor adiacente.

Înaintea acestei acțiuni, Primăria a luat măsura de a informa apicultorii și crescătorii de viermi de mătase din comunitate, solicitându-le să ia măsuri pentru a-și proteja coloniile de albine și culturile de viermi de mătase de impactul substanțelor utilizate în tratamentul fitosanitar.

În situația în care condițiile meteorologice nu vor fi favorabile, cum ar fi ploaia sau vântul puternic, acțiunea de combatere va fi amânată pentru o altă dată ulterioară. Această decizie va fi comunicată în timp util comunității, asigurând astfel eficiența și siguranța acestei operațiuni.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00