Budincă de pâine cu sos de vanilie

de admin 2
0 comentariu 100 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente pentru budincă:

  • 15 felii pâine;
  • 300 g smântână;
  • 4 ouă;
  • 200 g zahăr;
  • coaja de la 1 portocală;
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie;
  • 200 g merişoare.

Ingrediente pentru sos:

  • 200 g smântână;
  • 2 linguri zahăr;
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie;
  • coaja de la ½ de portocală.

Mod de preparare:

  1. Tai pâinea cubuleţe.
  2. Separat, baţi smântâna cu ouăle, zahărul, coaja de portocală şi esenţa de vanilie.
  3. Încorporezi cubuleţele de pâine, merişoarele şi laşi compoziţia 10-15 minute să se întrepătrundă aromele.
  4. O torni într-o tavă tapetată sau în forme individuale şi o dai la cuptorul preîncălzit 25 de minute. O scoţi şi o laşi la răcorit.
  5. Pentru sos, omogenizezi toate ingredientele, le aşezi pe foc într-o cratiţă şi le ţii până când încep să clocotească. Serveşti budinca împreună cu sosul.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW