Cotlet de porc cu legume

de admin 2
0 comentarii 32 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 4 bucăţi cotlet de porc;
  • 1 linguriţă cimbru;
  • 2 linguri ulei;
  • 65 g brânză;
  • 1 ardei gras roşu;
  • 3 cartofi;
  • sare, piper.

Mod de preparare:

  1. Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Ungi o tavă cu 1 lingură de ulei. Aşezi în tavă cotletele de porc.
  2. Într-un bol, combini coriandru, sare, piper şi restul de ulei. Ungi bucăţile de carne cu amestecul. Păstrezi puţin pentru legume.
  3. Adaugi în tavă cartofii tăiaţi cubuleţe şi ardeiul feliat. Condimentezi.
  4. Dai la cuptor, aproximativ 30-35 de minute, sau până ce carnea îşi schimbă culoarea.
  5. Presari brânza peste cotlete şi mai laşi în cuptor 2-3 minute, până se topeşte.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW