32
Ingrediente:
- 4 bucăţi cotlet de porc;
- 1 linguriţă cimbru;
- 2 linguri ulei;
- 65 g brânză;
- 1 ardei gras roşu;
- 3 cartofi;
- sare, piper.
Mod de preparare:
- Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Ungi o tavă cu 1 lingură de ulei. Aşezi în tavă cotletele de porc.
- Într-un bol, combini coriandru, sare, piper şi restul de ulei. Ungi bucăţile de carne cu amestecul. Păstrezi puţin pentru legume.
- Adaugi în tavă cartofii tăiaţi cubuleţe şi ardeiul feliat. Condimentezi.
- Dai la cuptor, aproximativ 30-35 de minute, sau până ce carnea îşi schimbă culoarea.
- Presari brânza peste cotlete şi mai laşi în cuptor 2-3 minute, până se topeşte.
Poftă bună!