Fursecuri cu ciocolată

de admin 2
0 comentarii 103 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 200 g unt;
  • 100 g zahăr;
  • 50 g zahăr pudră;
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie;
  • 300 g făină;
  • 2 ouă;
  • 1 gălbenuş;
  • 1 praf de sare;
  • 1 linguriţă praf de copt;
  • 100 g ciocolată neagră.

Mod de preparare:

  1. Dă drumul la cuptor şi aşează hârtie de copt într-o tavă.
  2. Mixează untul cu zahărul, până capătă o consistenţă cremoasă. Adaugă ouăle şi vanilia, iar la final, făina, sarea şi praful de copt.
  3. Pune compoziţia în poş şi pune vârful sub formă de stea. Formează fursecurile direct în tavă, lăsând spaţii între ele.
  4. Dă fursecurile la cuptor 10-12 minute, după care lasă-le la răcit.
  5. Topeşte ciocolata neagră la bain-marie având grijă să amesteci ciocolata cu o lingură de metal. Lingura de lemn usucă ciocolata, chiar dacă e pe foc. Când ciocolata s-a topit, înmoi un capăt al fursecului în ea și lași să se întărească pe un tocător sau un grătar din metal.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW