103
Ingrediente:
- 4 bucăţi piept de pui;
- 3 linguri ulei;
- 6 căţei de usturoi, pisaţi;
- 100 g miere;
- 2 linguri muştar;
- pătrunjel tocat;
- fulgi de adei iute;
- 4 dovlecei, feliaţi;
- 450 g roşii cherry, tăiate pe jumătate;
- sare, piper.
Mod de preparare:
- Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Aşezi 4 bucăţi de folie, 30×30 cm, pe o suprafaţă plană. Aşezi în mijlocul lor felii de dovlecel şi roşii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
- Pui deasupra fiecăreia o bucată de piept de pui. Sărezi şi piperezi, după gust.
- Într-un bol, amesteci uleiul, usturoiul, muştarul şi mierea. Torni sosul, în mod egal, peste fiecare pacheţel cu carne şi legume.
- Presari pătrunjel şi fulgi de ardei iute. Închizi pacheţelele, astfel încât umplutura să fie acoperită în totalitate, îndoind capetele.
- Transferi pe o tavă întinsă şi dai la cuptor 20-25 de minute sau până ce puiul se pătrunde bine şi legumele devin fragede. Serveşti imediat.
Poftă bună!