Piept de pui cu legume în folie

de admin 2
0 comentarii 103 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 4 bucăţi piept de pui;
  • 3 linguri ulei;
  • 6 căţei de usturoi, pisaţi;
  • 100 g miere;
  • 2 linguri muştar;
  • pătrunjel tocat;
  • fulgi de adei iute;
  • 4 dovlecei, feliaţi;
  • 450 g roşii cherry, tăiate pe jumătate;
  • sare, piper.

Mod de preparare:

  1. Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Aşezi 4 bucăţi de folie, 30×30 cm, pe o suprafaţă plană. Aşezi în mijlocul lor felii de dovlecel şi roşii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
  2. Pui deasupra fiecăreia o bucată de piept de pui. Sărezi şi piperezi, după gust.
  3. Într-un bol, amesteci uleiul, usturoiul, muştarul şi mierea. Torni sosul, în mod egal, peste fiecare pacheţel cu carne şi legume.
  4. Presari pătrunjel şi fulgi de ardei iute. Închizi pacheţelele, astfel încât umplutura să fie acoperită în totalitate, îndoind capetele.
  5. Transferi pe o tavă întinsă şi dai la cuptor 20-25 de minute sau până ce puiul se pătrunde bine şi legumele devin fragede. Serveşti imediat.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW