Frittata cu spanac și cartofi

de admin 2
0 comentariu 296 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de măsline;
  • 6 cartofi roşii tăiaţi cuburi mici;
  • 1 cană de spanac proaspăt;
  • 1 ceapă verde tocată;
  • 1 linguriţă de usturoi pisat;
  • 6 ouă;
  • un sfert de cană de lapte;
  • 1 jumătate de cană de brânză Cheddar rasă sau cașcaval ras.

Mod de preparare:

  1. Încingeţi ulei într-o tigaie rotundă. Turnaţi cartofii şi lăsaţi-i pe foc timp de 10 minute.
  2. Adăugaţi spanacul, ceapa verde şi usturoiul. Asezonaţi cu sare şi piper, şi lăsaţi amestecul pe foc încă 2-3 minute.
  3. Într-un bol mediu, bateţi ouăle cu laptele. Turnaţi compoziţia peste celelalte legume şi presăraţi pe deasupra brânza Cheddar sau cașcaval ras.
  4. Lăsaţi tigaia pe foc timp de 5-7 minute.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW