296
Ingrediente:
- 2 linguri de ulei de măsline;
- 6 cartofi roşii tăiaţi cuburi mici;
- 1 cană de spanac proaspăt;
- 1 ceapă verde tocată;
- 1 linguriţă de usturoi pisat;
- 6 ouă;
- un sfert de cană de lapte;
- 1 jumătate de cană de brânză Cheddar rasă sau cașcaval ras.
Mod de preparare:
- Încingeţi ulei într-o tigaie rotundă. Turnaţi cartofii şi lăsaţi-i pe foc timp de 10 minute.
- Adăugaţi spanacul, ceapa verde şi usturoiul. Asezonaţi cu sare şi piper, şi lăsaţi amestecul pe foc încă 2-3 minute.
- Într-un bol mediu, bateţi ouăle cu laptele. Turnaţi compoziţia peste celelalte legume şi presăraţi pe deasupra brânza Cheddar sau cașcaval ras.
- Lăsaţi tigaia pe foc timp de 5-7 minute.
Poftă bună!