Noul an școlar debutează cu entuziasm la Școala Gimnazială „Gala Galaction” din Mangalia

de admin 2
0 comentariu 122 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Școala Gimnazială “Gala Galaction” pregătește cu entuziasm Festivitatea de Deschidere a noului an școlar, care va avea loc luni, 11 septembrie, la ora 9.30, în incinta ciclului primar (școala de la sens).

„Suntem încântați să vă invităm să participați și să împărtășiți împreună cu noi emoțiile și bucuriile începutului de an școlar. Vară, cu farmecul ei și aventurile sale, au trecut parcă cu o viteză uluitoare, iar acum suntem gata să pornim într-o nouă călătorie a cunoașterii împreună!

Dragi elevi, începerea unui nou an școlar este pentru noi, cadrele didactice, un moment deosebit de emoționant și așteptat cu nerăbdare. Suntem mândri să vă fiți îndrumători, să vă ghidăm pas cu pas către cele mai frumoase amintiri din viața voastră, în timp ce parcurgeți această etapă importantă a dezvoltării voastre. Pentru că ne bucurăm să împărtășim copilăria voastră alături de voi.

Ne-am pregătit cu grijă și dedicare pentru a vă oferi un mediu școlar cald, vesel și prietenos, unde veți descoperi cele mai adânci și captivante secrete ale științelor și artelor.

Vă dorim un an școlar plin de realizări și bucurii, alături de noi, și suntem siguri că veți purta mai departe, nu doar cunoștințele pe care le veți dobândi, ci și valorile pe care le însușim împreună, în inimile voastre.

Să fiți buni, cinstiți, plini de veselie, visători, încrezători și ambițioși! Începerea unui nou an școlar este ca un vis ce se împlinește!

Cu sinceritate,

Profesoara Elena Grădișteanu,

Directorul Școlii Gimnaziale “Gala Galaction”, Mangalia.”

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00