Paste cu file de pește

de admin 2
0 comentariu 35 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 2 fileuri de peşte alb;
  • 200 g spaghete;
  • 200 g ciuperci;
  • ½ ardei gras;
  • 1 legătură pătrunjel;
  • sare, piper;
  • ulei;
  • 1 lingură zeamă de lămâie;
  • 1 căţel de usturoi,

Mod de preparare:

  1. Condimentezi peştele cu sare şi piper, după gust, îl stropeşti cu zeama de lămâie şi cu puţin ulei.
  2. Îl aşezi într-o tavă cu hârtie de copt, îl acoperi cu folie de aluminiu şi-l dai la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 20 de minute.
  3. Între timp, pregăteşti pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj.
  4. Feliezi ciupercile, tai în fâşii ardeiul. Pe amândouă le căleşti, la foc iute, 3-4 minute. Apoi adaugi usturoiul pisat. Când pastele sunt gata, le scursi și le adaugi peste legume.
  5. Amesteci bine, condimentezi cu sare şi piper, după gust şi, la final, presari pătrunjelul tocat. Serveşti peştele pe pat de paste.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00