Cum va fi vremea în prima zi de școală?

de admin 2
0 comentariu 23 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a declarat că în prima zi de școală, care va avea loc luni, vom experimenta condiții meteorologice neobișnuite.

Contrar altor ani, când începutul școlii era marcat de vreme rece și ploi, anul acesta temperaturile vor fi ridicate, mai asemănătoare cu o zi de vară decât cu una de toamnă.

“Urmează o lună septembrie deosebit de caldă, așa cum a și debutat cu temperaturi de 33-34 de grade în primele zile. Cu siguranță, acest sfârșit de săptămână și chiar luni, prima zi de școală, vor fi caracterizate de vreme caldă și frumoasă, deoarece temperaturile în întreaga țară vor depăși 25 de grade”, a explicat Elena Mateescu, directorul ANM, într-un interviu acordat postului Antena 3 CNN.

Ea a mai adăugat că în mijlocul săptămânii viitoare, temperaturile vor ajunge la limita caniculei.

“Miercuri, există posibilitatea să ne apropiem de 34 de grade în regiunile vestice și sudice ale țării, ceea ce reprezintă aproape pragul unei zile caniculare. Cu toate acestea, sub aspectul precipitațiilor, continuăm să înregistrăm un deficit”, a subliniat directorul ANM.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00