31
Ingrediente:
- 400 g cartofi, feliaţi;
- 1 lingură ulei;
- 200 g ciuperci;
- 1 căţei de usturoi, pisat;
- 100 g spanac;
- 4 linguri parmesan, ras;
- 2 ouă;
- sare, piper.
Mod de preparare:
- Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Aşezi cartofii într-o tavă, îi stropeşti cu ulei şi îi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 12-15 minute.
- Scoți tava din cuptor, amesteci cartofii cu ciupercile şi usturoiul şi mai dai la cuptor încă 10 minute.
- Combini cu spanacul, apoi presari parmezanul.
- Faci două goluri în tavă, printre legume, în care spargi ouăle. Potriveşti gustul cu sare şi piper. Mai dai la cuptor încă 6-8 minute. Serveşti imediat.
Poftă bună!