Ouă coapte cu cartofi și spanac

de admin 2
0 comentarii 31 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 400 g cartofi, feliaţi;
  • 1 lingură ulei;
  • 200 g ciuperci;
  • 1 căţei de usturoi, pisat;
  • 100 g spanac;
  • 4 linguri parmesan, ras;
  • 2 ouă;
  • sare, piper.

Mod de preparare:

  1. Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Aşezi cartofii într-o tavă, îi stropeşti cu ulei şi îi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 12-15 minute.
  2. Scoți tava din cuptor, amesteci cartofii cu ciupercile şi usturoiul şi mai dai la cuptor încă 10 minute.
  3. Combini cu spanacul, apoi presari parmezanul.
  4. Faci două goluri în tavă, printre legume, în care spargi ouăle. Potriveşti gustul cu sare şi piper. Mai dai la cuptor încă 6-8 minute. Serveşti imediat.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW