Aripioare de pui în sos de miere și usturoi

de admin 2
0 comentarii 60 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1 kg aripioare de pui;
  • 250 g miere;
  • 100 ml sos de soia;
  • 1 linguriţă usturoi pudră;
  • 3 căţei de usturoi pisaţi;
  • 3 linguri ketchup;
  • ceapă verde tocată;
  • sare, piper.

Mod de preparare:

  1. Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Într-un bol, amesteci mierea, sosul de soia, usturoiul, ketchup-ul, sare şi piper, după gust.
  2. Combini sosul rezultat cu aripioarele de pui şi le laşi la marinat 1 oră.
  3. Le aşezi într-o tavă, cu tot cu sos, şi le dai la cuptor aproximativ 1 oră, întorcându-le din când în când.
  4. Serveşti cu ceapă verde.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW