Bulgărași cu ciocolată

de admin 2
0 comentariu 41 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 200 g biscuiţi simpli măcinaţi;
  • 100 g zahăr pudră;
  • 200 g ciocolată de menaj neagră;
  • 100 g nuci măcinate;
  • 2 linguri pudră de cacao;
  • 50 g unt;
  • lapte dulce;
  • 2 linguri rom.

Pentru servit:

  • 4 linguri nuci măcinate pentru decor.

Mod de preparare:

  1. Se rade ciocolata. Se amestecă cu zahărul, romul, biscuiţii măcinaţi, pudra de cacao şi nuca măcinată.
  2. Pentru a lega compoziţia, se adaugă untul şi lapte, până la consistenţa unui aluat potrivit, uşor de modelat.
  3. Din compoziţia obţinută, se modelează bulgăraşi de mărimea unei nuci, care se tăvălesc prin miez de nucă măcinată şi se aşază într-un castron pentru servit.
  4. Se lasă la rece până în momentul servirii.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00