Programul „Cititori pentru Scriitori” ajunge la a IV-a ediție, oferind burse pentru autorii români

de admin 2
0 comentariu 60 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Într-o continuare a tradiției de succes, programul “Cititori pentru Scriitori” a ajuns la a patra ediție în acest an, alături de programul de Burse și rezidențe literare Cărturești 2023-2024.

Această campanie de sprijin pentru autorii români se desfășoară atât online, pe site-ul carturesti.ro, cât și în librăriile Cărturești din întreaga țară.

La fel ca în primele trei ediții, în perioada 1-30 septembrie, 10% din vânzările cărților scrise de autorii români în librăriile Cărturești și pe carturesti.ro vor fi alocate pentru susținerea Bursei de creație și a rezidențelor literare Cărturești.

Programul este realizat în parteneriat cu Fundația ProPatrimonio și Asociația Maria, două organizații cu o contribuție semnificativă în domeniul cultural și literar.

Pentru a afla mai multe detalii despre cei 15 bursieri selectați și experiențele lor de scriere în timpul rezidențelor, precum și despre cărțile publicate ca rezultat al participării la programul de Burse, puteți accesa blogul Cărturești, unde veți găsi informații actualizate și interviuri cu autorii.

Inițiativa continuă să ofere un sprijin esențial comunității literare românești și să promoveze excelența în domeniul scrisului.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00